LinkedIn biedt gratis mindfulness-cursussen om mensen te helpen omgaan met de COVID-19-maatregelen

Na vorige maand te hebben aangekondigd dat een reeks LinkedIn cursussen gratis beschikbaar zou komen om diegenen te helpen met de gevolgen van de COVID-19-maatregelen, bied LinkedIn deze week nu gratis cursussen aan voor de mentale gezondheid als begeleiding voor degenen die werken om zich aan te passen aan hun nieuwe balans tussen werk en privé.

Zoals uitgelegd door LinkedIn:

“De afgelopen maanden hebben driemaal zoveel mensen mindfulness- en stressmanagementcursussen op LinkedIn Learning gevolgd dan de vorige maand. Waarom? Nou, we denken dat het veilig is om aan te nemen dat mensen op zoek zijn naar manieren om door dit nieuwe normaal te navigeren. De grenzen tussen werk en privé vervagen meer dan ooit. Het hele gezin is de hele dag thuis, onze vrienden en collega’s zijn fysiek op afstand en de plaatsen waar we naartoe gaan om op te laden (favoriete coffeeshop, fitnesslessen, gebedsruimte, enz) zijn gesloten. En misschien wel de meest uitdagende van allemaal, we weten niet hoelang dit nog zal duren.”

Inderdaad, de psychologische effecten van de COVID-19-maatregelen zullen aanzienlijk zijn en het is de moeite waard dit in een reactie te vermelden, zelfs als je denkt dat het niet teveel invloed op jou zal hebben.

Zelfs basisdingen verliezen, zoals face-to-face afspreken met vrienden, is een belangrijke verschuiving en kan van invloed zijn op je geestelijke gezondheid. En zoals LinkedIn opmerkt, zonder de reguliere manieren waar die je normaal gebruikt als stressverlichting, zullen er nu extra uitdagingen zijn. Het is de moeite waard om de tijd te nemen om hier over na te denken en te kijken hoe je dergelijke effecten, waar mogelijk, kunt verminderen.

LinkedIn heeft in dit verband zes LinkedIn Learning-cursussen gepubliceerd die het overwegen waard zijn:

  • Mindfulness-oefeningen
  • The Mindful Workday
  • Mindful meditaties voor werk en leven
  • Beheer stress voor positieve verandering
  • Hoe je je overweldigd voelt
  • Evenwicht tussen werk en leven

Sommige hiervan klinken misschien een beetje “zweverig” naar jouw smaak, maar naarmate de COVID-19-maatregelen vorderen, is het de moeite waard om na te denken over manieren waarop je je mentale gezondheid kunt beheren en de stress van deze onzekere tijden kunt verminderen.

Daarnaast heeft LinkedIn ook nog enkele LinkedIn Learning-cursussen met betrekking tot de huidige situatie gratis gemaakt:

  • Werkzoekenden navigeren loopbaanstrategieën op de huidige arbeidsmarkt
  • Professionals blijven productief en efficiënt terwijl ze op afstand werken
  • Docenten gaan over op online lesgeven
  • Professionals voor talentwerving passen zich aan het veranderende zakelijke landschap aan

LinkedIn Learning biedt een aantal geweldige cursussen en als je wat extra tijd hebt vanwege de maatregelen, of als je je vaardigheden wilt verbeteren om je situatie te verbeteren, is het zeker de moeite waard om een ​​kijkje te nemen en te zien wat aangeboden wordt.

Ik bedoel, ze zijn gratis, je kunt net zo goed een kijkje nemen. Ze kunnen je helpen iets nieuws te ontdekken of een kans te bieden waarvan je je niet eerder bewust was.

Je kunt alle beschikbare LinkedIn Learning-cursussen hier bekijken en je kunt er ook een gratis proefmaand aanvragen.

(Totaal 80 keer bekeken, 1 keer bekeken vandaag)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *