Pinterest geeft tips over hoe je contact kunt leggen met potentiële kopers

Nu de meeste winkels gesloten zijn en de winkelmogelijkheden beperkt, wenden meer en meer mensen zich tot Pinterest voor inspiratie.

Pinterest heeft de afgelopen weken inderdaad een recordaantal bezoekers gezien, waarbij steeds meer mensen op zoek waren naar relevante producten om hun thuiskantoor te decoreren, hun kinderen te vermaken en voor zichzelf te zorgen te midden van de COVID-19 maatregelen.

En die trends lijken ze vast te houden – terwijl we gezamenlijk werken om de verspreiding van het coronavirus te beperken, zijn mensen nog steeds op zoek naar nieuwe producten en manieren om online te winkelen. In die zin kan Pinterest effectief een vervanging zijn voor je lokale winkelcentrum – maar dan met nog meer opties en items die meer specifiek zijn afgestemd op jouw interesses.

Om dit te onderstrepen heeft Pinterest deze week een nieuw rapport gepubliceerd over de activiteit van Pinterest-gebruikers en hoe dat tot aankoopactie leidt. Inderdaad, Pinterest zegt dat 83% van de wekelijkse Pinners een aankoop heeft gedaan op basis van een Pin van een merk, en actieve Pinners winkelen ook vaker online en zijn bereid om nieuwe dingen te proberen.

Met nieuwe toevoegingen zoals het verificatieprogramma en gestroomlijnde uploads van catalogi, zou Pinterest een belangrijke overweging kunnen zijn voor retailers die hun verliezen op dit moment willen verminderen. Het zal niet al je inloop en daaropvolgende verkopen vervangen, maar nogmaals, veel mensen zijn nog steeds op zoek naar producten. Op basis van deze statistieken zijn actieve Pinners duidelijk klaar om bij jou te kopen.

Pinterest organiseert op 7 april om 11.00 uur PDT een webinar om retailers te helpen het meeste uit hun inspanningen op het platform te halen. Komt deze tijd je slecht uit of wil je graag persoonlijk advies, neem dan contact met ons op!

(Totaal 187 keer bekeken, 1 keer bekeken vandaag)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *