Social media training
background

Er zijn verschillende mogelijkheden om een social media training te volgen bij Deecommerce. Dit kan namelijk 1 op 1, in een workshop voor je bedrijf of een workshop voor verschillende bedrijven tezamen. Deze trainingen zijn mogelijk voor een start met social media, een beginnend bedrijf op social media of een gevorderd bedrijf op social media.


De verschillende trainingen kunnen één of meerdere social media kanalen bevatten, dit zal vooraf afgestemd worden. De volgende social media kanalen kunnen opgenomen worden in een training:

twitter  Twitter
facebook  Facebook
LinkedIn  LinkedIn
google-plus  Google Plus
youtube  YouTube
pinintrest Pinterest
Instagram Instagram

 

Tijdens de social media training, zal er naast de basis uitleg van de kanalen, vooral gefocust worden op het bedrijf en hoe je deze het beste kunt profileren met social media. Waar moet je op letten? Welke berichtgeving is voor de (potentiële) klant relevant? Hoe kom je aan relevante berichtgeving? Al deze vragen en nog veel meer zullen aan bod komen in de social media training. Na deze training weet je alles wat je moet weten over de social media kanalen en kun je hier meteen mee aan de slag.